Ehliyet Sürücü Kursu Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

1) Kurs merkezinin eğitim kalitesi: Seçenekler arasından eleme yaparken sürücü kursunun geçmiş sınavlarda başarı oranlarını araştırabilirsiniz. Neticede başarı oranı yüksek bir kurs sizin 1-0 önde başlamanızı sağlar. İlk sınavda başarılı olmak için bu kriter önem taşımaktadır.
2) Sürücü kursu fiyatı: Fiyatlar sürücü kursları arasında çok büyük değişiklikler göstermese de ufak tefek farklılıklar olabilir. Dolayısıyla kurs seçiminde sürücü kursu fiyatlarını da araştırırken bir kriter olarak göz önünde bulundurabilirsiniz.

3) Çalışma ve ders saatleri: Kursa yazılmadan önce saatler konusunda haftaiçi ve haftasonu olmak üzere sizlere sunulacak ders seçeneklerini araştırın.
4) Sürücü kursu eğitim araçları: Alacağınız ehliyet sınıfına göre uygulamalı ders yani direksiyon dersi alırken kullanacağınız araçları öğrenin. Kurs araçları çok eski mi vs gibi konular da sürücü kursu seçiminizi hızlandıracak kriterlerden biri olabilir. Yüzlerce sürücü kursu arasından seçim yapmak elbette zordur. Ama yukarıda bahsettiğimiz kriterler sizlerin çok işine yarayacaktır. Eğer sizin de Ümraniye’de sürücü kursu ihtiyacınız varsa Tümbay Sürücü Kursu olarak sizleri bilgilendirmekten mutluluk duyarız.